Žena traži muškarca Osijek

žena tražu muškarca osijek

Nađite muškarca za brak


Budimo iskrene, relativno je lagano privući muškarca. Možete zaokupiti njihovu pažnju samo što obućete kratku suknjicu ili majcu sa dubokim dekolteom. Ali ako ste žena i tražite muškarca za brak ili muškarca za ozbiljnu vezu onda morate biti malo inventivnije. Evo vam par savjeta kako privući muškarca.
Da bi pronašle muškarca more se osječati atraktivno, samouvjereno i sigurno.

Budite zanimljive


Steknite znanja o raznim stvarima. Idite u večernju školu da bi naučile nešto novo. Ovo vas čini zanimljivijom osobom i nikad vam neće nedostajati tema za razgovor. Učenje raznih vještina i stjecanje znanja vam također može pomoći kod samopouzdanja. A ne postoji ništa što više privlači muškarce od toga.

Budite lijepe


Budite najljepša što možete biti, kako izvana tako i iznutra. Ali ovo ne znaći da morate izgledati kao super model za donje rublje, a biti dobra kao Majka Terezija. Ali trebale bi težiti tome da budete u dobroj i zdravoj formi isto tako i izvana i iznutra. A to možete napraviti tako da pazite na sebe, jedite pravu hranu, pijte puno vode i bavite se nekom tjelesnom aktivnošću. Vaša kosa, koža i nokti će također profitirati ovim zdravijim stilom života. A svoju unutrašnjost oplemenite volontiranjem i pomoganjem u dobrotvorne svrhe. Uložite u to svoju energiju i osječati ćete se puno bolje i ljepše sa samom sobom. A to je prava stvar za vašu dušu. Pomaganjem drugima činite dobro, tako se i vi osječate puno bolje. A muškarci koje tražite će to znati cijeniti.

Budite kreativne


Učinite nešto da bi istakli svoje kreativan talent. Ovo može biti u bilo kojem području kao što su kuhanje, slikarstvo, glazba ili pisanje. Što vas god interesira i što vam dopušta da se izrazite na kreativan način učinite to jer vjerujte mi osječat ćete se puno bolje zbog toga. Kada vidite rezultate svoga truda i rada osječat ćete se jako ponosi i imat ćete se čime pohvatili bilo kojem muškarcu.

Budite praktične


Naučite neke praktične stvari koje će vam uvijek u životu koristiti. Nebojte se zaprljati ruke i popraviti nešto. Sadnja i uzgajanje povrća je sjajna stvar. Ili uzmite sate iz automehanike, dekoracije kučanstva ili stranih jezika. Ta praktična znanja će vam uzijek u životu zatrebati i njima ćete sigurno poboljšati kvalitetu svoga život u slučaju kad vam se pokvari automobil, treba ofarbati sobu ili ipak se nađete u stranoj zemlji. Možda baš u stranoj zemlji pronađete muškarca za brak kojeg toliko želite. A u svakom slučaju dobit ćete više samopouzdanja koje muškarce pali u svakome pogledu.

Budite lukave


Možete iskoristiti i lukave trikove da bi privukli muškarca kojeg toliko želite. Malo ga provocirajte, ponudite se, privucite pažnju, onda malo glumite nezainteresiranu i tako ga dovodite do ludila. To je recept koji uvijek upali kada žena traži muškarca. Najvažnije je da iskoristite svoju urođenu žensku maštu i lukavost i nijedan vam muškarac koje poželite za brak neće moći odoljeti.

Nema komentara:

Objavi komentar